Tudi v času poletnih počitnic poskrbimo, da se imajo otroci v vrtcu lepo.

Otrokom ponujamo različne dejavnosti, ki izhajajo iz vseh področij otrokovega razvoja. Otroci se igrajo z mivko, vodo, baloni, žogami, milnimi mehurčki. Radi zaplešejo ob glasbi in likovno ustvarjajo. Veliko se družijo in igrajo s svojimi sovrstniki in starejšimi otroki na prostem in v prostorih vrtca. Ker je poletje čas, ko je sonce najbolj močno navajamo otroke na zaščitna pokrivala in igro v senci. Ob tem poskrbimo, da imajo otroci ves čas na voljo vodo in sadje.

Obiskala nas je sestra Nuša, ki je otrokom predstavila, kako skrbimo za svoje zdravje in predvsem kako se zaščitimo pred soncem.

V četrtek, 27. 7. 2023,  nas je v vrtcu obiskal motokrosist Leo Gajser. Vrtec je sodeloval v UHU natečaju in skupina Gosenice je izdelala maketo njegovega motorja Yamaha in so za to prejeli tudi nagrado.

Leo je otrokom predstavil svoj pravi motor za motokros in opremo. Otroci so bili predstavitve zelo veseli, saj so veliko izvedeli o motokrosu in se zahvaljujemo za obisk.

 

Konec avgusta pa so nas obiskali  David, Kaja in Ajda, ki so zelo uspešni mladi kolesraji. Predstavili so nam opremo, njihova kolesa in povedali marsikatero zanimivost iz kolesarskih dirk, ki se jih udeležujejo tako v Sloveniji kot v tujini, ter iz njih prinašajo kolajne in pokale. Hvala družini Adam za obisk.