SIMBIOZA GIBANJA – GIBANJE IN MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE, torek, 15. 10. 2019

Danes smo se skupaj z dedki in babicami dobili pred vrtcem in skupina Ježkov pred šolo, ter se odpravili na pohod po bližnji okolici vrtca in šole. Po prihodu nazaj smo se družili še na vrtčevskem in šolskem  igrišču ob pečenih kostanjih. Hvala vsem, da ste si vzeli čas in prišli na obisk, otroci  so bili zelo veseli, da ste  preživeli z njimi prijetno dopoldne.

 

MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE Z VDC SONČEK PTUJ, sreda, 16.10.2019

Na današnje medgeneracijsko druženje SIMBIOZA GIBA  smo v vrtec povabili uporabnike VDC Sonček Ptuj. Že drugo leto sodelujemo v projektu Korak k sončku, katerega koordinatorica je vzgojiteljica Danica Pompe,  in naši prijatelji iz Sončka Ptuj pridejo z veseljem med nas. Najprej smo se z vzgojiteljico Dorotejo vsi ob glasbi ogreli, nato pa nas je vzgojiteljica Kaja razdelila v skupine in vsaki skupini so se pridružili tudi uporabniki Sončka. Povedala je kakšno vajo  delamo na vsaki postaji in nato smo se menjavali. Otroci in naši prijatelji so zelo uživali, drug drugega so  spodbujali. Na koncu pa smo se skupaj še družili ob pečenih kostanjih.

SIMBIOZA GIBANJA – GIBANJE IN MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE, petek, 16. 10. 2019

V današnjem sončnem jesenskem dnevu so dedki in babice obiskali še otroke prvega starostnega obdobja. Najprej smo se na vrtčevskem igrišču razgibali in zaplesali ob glasbi. Najbolj prijetno pa je bilo potem še druženje ob pečenih kostanjih.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali v vrtcu in skupaj z nami sodelovali v projektu SIMBIOZA GIBA- Gibanje je življenje in življenje je gibanje